VISSPECIAALZAAK VOLENDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak Volendam. Meer weten? Ontdek meer

30 okt 2022 om 16:28 Koud bozorgd, bijna 2 uur bezorgtijd in plaats van 40 min. Ik ben zeker dat dat niet de juiste winkel was ( let op! ), het vis is anders...
22 jul 2022 om 17:57 Best fish in NL
21 jul 2022 om 19:17 The Best garlic sauce what I ever eat And fresh and good fish
28 jun 2022 om 15:47 I barely got any kibbeling. There were only 4 or 5 small pieces in the meal and the fries were cold
14 jun 2022 om 17:02 Erg trage bezorging, zelfs rond daluren van de dag. Eten was koud en slap, waaronder smakeloze soep met een zwart haar erin.
31 mei 2022 om 19:55 Laat maar!!!
24 apr 2022 om 19:21 Eten werd zeer laat bezorgd, pas na meer dan anderhalf uur
25 feb 2022 om 22:24 Koud en me cola niet gekregen!pfffff
22 feb 2022 om 19:28 De doos Was open en eten zowat eruit gevallen plus was visschotel was gewoon koud. Hart verscheurd was het voor mijn eet lust.
13 feb 2022 om 19:50 Combinatie patat met kibbeling was zeer weinig en aan de prijzige kant. Kibbeling was te krokant aan de buitenkant.
29 dec 2021 om 21:02 Het duurde veel te lang voordat het eten was bezorgt. Ik heb gebeld en er was geen oplossing maar een verwijt naar een ander. Erg onprofessioneel!
30 nov 2021 om 15:29 Lekker!